Onze trapliften en huisliften zijn ontwikkeld door een team van experts met als uitgangspunt een veilige, stijlvolle en elegante uitvoering te ontwerpen voor zowel rechte als gedraaide trappen.
Veiligheid heeft aan de basis gestaan voor de standaard uitvoering zoals een gordel, blokkering – beveiliging tijdens rit, eenvoudige besturing en draaibare zitting. Door gebruik te maken van oplaadbare 24 volts batterijen kan zelfs bij stroomuitval tot maximaal 6 ritten de traplift operationeel blijven. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het veilig bereiken van het gewenste vloerniveau. Bouwkundige aanpassingen zijn niet noodzakelijk omdat de traplift gemonteerd kan worden op de traptreden waardoor installatie snel en eenvoudig (gemiddeld twee uur bij rechte uitvoering) kan worden uitgevoerd.

Beschikt u over een trap met een minimale breedte van 73 cm dan is elke uitvoering leverbaar. Ingeklapt heeft de traplift, afhankelijk van de uitvoering, een maximale diepte van 28,5 cm. waardoor er een aanzienlijke ruimte overblijft op de trap zelf. Tevens is de traplift met (optionele) draai met het speciale optiepakket aan te passen aan uw eigen huisstijl. Wij hebben 2 uitvoeringen trappenliften.