We krijgen veel telefoontjes van klanten die vragen: “Hoeveel kost een traplift?” Hoewel we ernaar streven om zo transparant mogelijk te zijn, is de realiteit dat er geen eenvoudig antwoord op deze vraag is. Dat komt omdat een traplift een zeer technische machine is, en er is geen one-size-fits-all oplossing.

Traplift kosten: Een complete gids voor consumenten

Om te beginnen moet u uw trap overwegen. Heeft u de trapliftstoel nodig om in een eenvoudige, rechte lijn te gaan of moet hij van richting veranderen of om een hoek buigen? Als u weet wat voor soort traplift u nodig heeft (bijv. recht, gebogen, buiten), gebruik dan de onderstaande knoppen om een kostenverdeling voor die specifieke categorie te zien. Of als u het niet zeker weet, ga dan verder met lezen.

Als uw huis een rechte trap heeft met ongeveer 12-14 treden, moet u overal een budget van $2.000 tot $5.000 hebben om een nieuwe traplift te kopen. De gemiddelde kosten komen meestal in het midden van dit bereik terecht, tussen ongeveer $3.000 en $4.000. Deze prijzen zijn inclusief installatie en een jaar servicegarantie.

Een deel van de kostenvariatie is te wijten aan de verscheidenheid aan modellen en fabrikanten die wij aanbieden. Net als bij het kopen van een auto, hebben verschillende liften verschillende basisprijzen en unieke beschikbare opties. Een traplift in het $2.000 gamma zal een meer basismodel zijn, aangekocht met als doel het vervoer van een gebruiker naar boven en naar beneden van een trap. Dit type toestel kan beperkte opties hebben voor uitbreidingen. Een traplift die begint in de $3.500 reeks zal een hoger model zijn en kan standaard functies hebben zoals een slanker profiel en een hogere gewichtscapaciteit. Het zou ook extra aanpassingsopties hebben, zoals de macht opvouwbare rail en de stoel materiaal en kleur opties om beter overeen te komen met het decor van uw huis.

Hoewel deze kosten in eerste instantie hoog lijken, is het belangrijk om de kosten van alternatieven te overwegen. Je zou kunnen verhuizen uit uw multi-verhaal huis in het voordeel van een single-verhaal eenheid, maar dit komt met makelaar kosten, sluitingskosten, en verhuiskosten, niet om de emotionele kosten van het opgeven van uw huis en de buurt te noemen. Als u zou verhuizen naar een woonzorgcentrum, zou u gemiddeld $3.500 per maand betalen – tegen dat tarief zou een lift zichzelf al na de eerste maand hebben afbetaald! De kosten voor een verpleeghuis zijn nog hoger, gemiddeld $7.500 per maand voor een privékamer. Ter vergelijking, de kosten zijn triviaal en komen met het extra voordeel van een comfortabel en onafhankelijk verblijf in het huis waar u van houdt!

Wilt u meer weten over rechte trapliften? Neem dan contact met ons op.

Verhuur van trapliften

Traplift Huren is beschikbaar tegen een gereduceerde prijs voor korte termijn gebruik Deze rechte traplift van Harmar is geïnstalleerd voor korte termijn gebruik.
Soms heb je maar korte tijd een traplift nodig, of je nu herstelt van een operatie of dat je mama moet opvangen terwijl ze op bezoek is voor de vakantie. Daarom bieden wij een selectie van onze rechte trapliften te huur aan, vaak met een looptijd van slechts drie maanden. De prijzen variëren afhankelijk van de huurinventaris en de wensen van de klant, maar liggen vaak tussen de $250 en $500 per maand. Deze voordelige optie zorgt ervoor dat niemand hoeft te worstelen met een behoefte op korte termijn.

Benieuwd naar de huurmogelijkheden? Klik hieronder voor meer informatie of neem vandaag nog contact met ons op.

Voorgetrokken trapliften

kosten van een tweedehands trapliftPre-Owned Trapliften zijn vaak tegen een lagere prijs beschikbaar
Wij bieden een verscheidenheid aan licht gebruikte liften te koop aan tegen een gereduceerde prijs. Dit zijn typisch units die eerder werden verhuurd, maar nog steeds in een nieuwe staat zijn. Onze inventaris van gebruikte trapliften schommelt, maar als u onze adviseurs laat weten dat u geïnteresseerd bent in opgeknapte opties zullen we ons best doen om een eenheid te identificeren die aan uw behoeften voldoet. De kosten variëren op basis van het merk en model van het toestel, maar liggen vaak tussen de $500 en $1.000 minder dan de verkoopprijs. Ze worden nog steeds ondersteund door onze deskundige installatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw lift veilig en betrouwbaar werkt.